Medansvar for personalets trivsel og motivation


Thure Østergaard: Som adm. direktør synes jeg ikke, jeg er særlig god ved mig selv! Jeg er udpræget B-menneske, men tilstræber alligevel at stå tidligt nok op til at lave kaffe til personalet. Hen over dagen ligger jeg vandret for at leve op til de løfter, jeg på min hjemmeside har lovet mine kunder. Når dagen er slut, er jeg tit meget træt, men føler mig alligevel forpligtet til at blive på min pind, til alle ender er mødtes.

Christoffer H: I Market Mover er der fokus på den enkelte medarbejders kompetencer og udviklingsmuligheder. Dette skaber et ønske hos den enkelte om at bidrage med noget ekstra overfor kolleger, firmaet og vores kunder. Samtidig gør Market Movers ledelse en aktiv indsats for ikke at efterleve branchens blakkede ry, hvilket selvfølgelig bliver positivt modtaget af såvel nuværende kunder som medarbejdere.

Tommy W. N: Market Mover er en arbejdsplads i udvikling. Vi har en fair og ordentlig ledelse – og en fleksibel arbejdsplads, hvor ligeværdighed, respekt og omtanke for den individuelles behov og ønsker er sat højt, og det betyder meget for mig. Jeg synes, vi er gode til at holde humøret oppe og motivere hinanden til at yde vores bedste for at få det bedst muligt udbytte af vores arbejde.
Lisbeth N: I min tid hos Market Mover har jeg oplevet en tillidsfuld og imødekommende ledelse, som ikke lader nogen i stikken. Der sættes fokus på den enkelte såvel som gruppen i helhed. Vi fungerer som et team, hvor vi støtter og vejleder hinanden. Generelt er der en venlig tone, hvor vi "kommer hinanden ved".